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전문점 따라잡는 레시피

돼지고기요리 매콤달콤한 돼지주물럭 - 제육볶음 만들기

by 에이디마스터 2021. 11. 29.
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냉장고에 돼지고기가 있어서 돼지고기요리로 매콤달콤한 돼지주물럭 - 제육볶음 만들어볼꺼랍니다

 

제육볶음 레시피/만드는법

Stir-fried pork recipe/how to make

 

여수시내를 나가면 빠지지 않고 먹는 제육볶음! 오늘은 집에서 손쉽게 뚝딱 만들어 먹자!!

Jeyuk-bokkeum is eaten without leaving Yeosu city!  I try to make it easily and eat it :)

 

 

 

 

제육볶음 요리재료 - 양파 1개,당근 1/3개,간마늘 1스푼,후추가루 약간,매실액 2스푼,간장 2스푼,파 약간,고추장 1스푼,고춧가루 2스푼,청양고추,물엿 1스푼,돼지고기앞다리살 1근 (기호에 맞게 가감하시면 됩니다)

Ingredients for stir-frying Jeyuk - 1 onion, 1/3 carrot, 1 spoon of minced garlic, a little bit of pepper powder, 2 spoons of plum juice, 2 spoons of soy sauce, a little bit of green onion, 1 spoon of red pepper paste, 2 spoons of red pepper powder, cheongyang pepper, 1 spoon of starch syrup , 1 pound of pork front leg (add or subtract according to your taste)

 

제육볶음 레시피/맛있게만드는법

Jeyuk Stir-fry Recipe/How to make it delicious

 

01. 배추김치/ 돼지고기를 한입 크기로 썬다.

01. Cabbage kimchi/ Cut pork into bite-size pieces.

 

02. 양파/ 대파/ 청양고추/ 홍고추는 3cm 썬다.

02. Cut onion/ green onion/ cheongyang pepper/ red pepper 3cm.

 

03. 큰 볼에 얌념 재료들을 넣어 잘 섞어 양념장을 만든다.

03. Put the yam sauce ingredients in a large bowl and mix well to make the sauce.

 

04. 양파/ 홍고추/ 배추김치/ 대파/ 청양고추를 넣어 골고루 버무려 20분정도 재운다.

04. Add onion/ red pepper/ cabbage kimchi/ green onion/ cheongyang pepper, mix evenly and marinate for 20 minutes.

 

05. 뜨거운 팬에 카놀라유를 두른뒤 재워둔 돼지고기를 넣고 중간불에서 삼겹살이 충분히 익을 때까지 섞으며 볶아준다.

05. Heat canola oil in a hot pan, add marinated pork, and stir-fry over medium heat until the pork belly is fully cooked.

 

06. 다 익었으면 불을 끄고 참기름 1~2방울을 떨어뜨려 주고 잘 버무린다.

06. When cooked, turn off the heat and add 1-2 drops of sesame oil and mix well.

 

제육볶음 레시피/맛있게만드는법

Jeyuk Stir-fry Recipe/How to make it delicious

 

이번엔 간단하고 맛있는 제육볶음 레시피를 공개해 드렸는데요.

This time, I've revealed a simple and delicious Jeyuk-bokkeum recipe.

 

시간날때 간단하게 만들어서 사랑하는 사람과 함께 드시기 추천합니다.

I recommend making it simple when you have time and eating it with your loved ones.

 

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