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전문점 따라잡는 레시피

뚝딱 끝나는 황금레시피 - 잔치국수

by 에이디마스터 2021. 11. 28.
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뚝딱 끝나는 황금레시피 - 잔치국수

Golden Recipe That Ends Quickly - Feast Noodles


잔치국수 레시피-만드는법

Feast Noodle Recipe-How to make


오늘은 장보러 나가는게 싫어서 집에있던 재료를 가지고 요리를 하기로 했어요.

I hate going out to the grocery store today, so I decided to cook with the ingredients I had at home.


잔치국수 요리재료 - 다진대파 1스푼,대파,당근,다진고추 1스푼,계란,국수 ,간장 4스푼,물 1400ml,다진마늘 1/2스푼,다시마(5x5) 2장,김가루,국간장 1스푼,국물용멸치 1줌,참기름 1스푼,양파 1/2개,호박,고추가루 1스푼,깨 1스푼,김치(익은것) (기호에 맞게 가감하시면 됩니다)

Ingredients for feast noodles - 1 spoon of minced green onion, green onion, carrot, 1 spoon of minced red pepper, egg, noodles, soy sauce 4 spoons, 1400ml water, 1/2 spoon minced garlic, 2 kelp (5x5) sheets, seaweed powder, 1 soup soy sauce Spoon, 1 handful of anchovies for broth, 1 spoon of sesame oil, 1/2 onion, pumpkin, red pepper powder 1 spoon, sesame 1 spoon, kimchi (ripe) (add or subtract according to your preference)


잔치국수 레시피-만드는법

Feast Noodle Recipe-How to make


01. 멸치는 팬에 기름을 넣지 않고 1분정도 볶은후에 차가운 물을 부은뒤 9시간 정도 우려낸 뒤 무/ 다시마/ 양파/ 청주/ 대파/ 마늘을 넣어 30분정도 끓인다.

01. Fry the anchovies in a pan without oil for about 1 minute, pour cold water over them and boil for 9 hours, then add radish/kelp/onion/cheongju/green onion/garlic and boil for 30 minutes.


02. 양지는 삶은후 식혀두고 고기를 삶았던 국물은 육수와 섞어 소금과 국간장으로 간을 해 국수 육수를 만들고 삶아식힌 고기는 얇고 길게 채썰어 준비한다.

02. After boiling the brisket, let it cool, and mix the broth with the broth and season with salt and soy sauce to make noodle broth. Prepare the boiled and cooled meat by slicing it into long thin slices.


03. 호박 오이는 돌려 깎아 얇게 채를 썰어서 절인 후 마늘. 파. 참기름. 깨소금을 넣고 볶은후 준비해 둔다.

03. Turn the pumpkin and cucumber, cut into thin slices and pickle, then garlic. green onion. Sesame oil. Add sesame salt and stir-fry, then set aside.


04. 계란은 흰자와 노른자 따로 지단을 부쳐내 채를 썰어놓고 양송이버섯은 물에 불린뒤에 길죽하게 채를 썰어 참기름을 두르고 볶아낸다.

04. Separate the egg whites and yolks and cut them into thin strips. After soaking the mushrooms in water, cut them into strips, drizzle with sesame oil and fry.


05. 실고추는 길게 자른다.

05. Cut the red pepper long.


06. 중면을 삶아서 냉수에 헹군뒤 물기를 짜낸후 사리를 만들어 예쁜 대접에 담은뒤 실고추. 쇠고기. 호박. 고명 을 올린후 만들어둔 육수를 붓는다.

06. Boil the middle noodles, rinse in cold water, squeeze out the water, make a sari, put it in a pretty bowl, and then put the chili peppers. beef. pumpkin. After adding the garnish, pour the prepared broth.


07. 식성에 맛게 양념장을 만들어서 함께 올리면 더욱 좋다.

07. It is even better if you make a delicious seasoning sauce and put it together.


잔치국수 레시피-만드는법

Feast Noodle Recipe-How to make


담백하고 시원한 잔치국수

Light and refreshing feast noodles


요렇게 만 만드셔도 잔치국수 맛있게 드실 수 있어요:)

You can enjoy the feast of noodles just by making it like this :)


뭘하지 고민되실때 저녁메뉴로 잔치국수 준비해보세요~^.^

When you are worried about what to do, prepare feast noodles for the dinner menu~^^.^


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