순두부찌개 전문점 못지않게 만들기
Make it as good as a restaurant specializing in Sundubu Jjigae
순두부찌개 레시피/맛있게만드는법
Sundubu Jjigae Recipe/How to make it delicious
요리의 초보라 하더라도 쉽게 요리 할수있는 쉬운 조리방법과 구하기 쉬운 재료로 신기하게 척척 요리해 주시는 백 선생님 정말정말 멋있죠^^
Even if you are a novice in cooking, Mr. Baek, who cooks meticulously with easy-to-cook recipes and easy-to-find ingredients, is really really cool ^^
순두부찌개 요리재료 - 순두부 1팩,간장 2T,고춧가루 3T,양파 1/2개,해물믹스,물 250ml,굴소스 1T,설탕 1/3T,대파 1줌,청양고추 기호에 맞게 가감하시면 됩니다
Ingredients for Sundubu Jjigae - 1 pack of soft tofu, 2T soy sauce, 3T red pepper powder, 1/2 onion, seafood mix, 250ml water, 1T oyster sauce, 1/3T sugar, 1 handful green onion, cheongyang pepper to your liking
순두부찌개 레시피/맛있게만드는법
Sundubu Jjigae Recipe/How to make it delicious
01. 돼지고기는 먹기 적당한 크기로 토막을 내어서 준비한 양념에 버무려 놓는다.
01. Cut pork into bite-size pieces and toss with the prepared seasoning.
02. 잘익은 김치는 1센티미터 폭으로 썬 후, 대파와 홍고추와 풋고추는 어슷하게 썬다.
02. Cut the ripe kimchi into 1cm wide, then cut the green onion, red pepper and green pepper diagonally.
그 중 느타리 버섯은 밑둥을 잘라준 후 가닥가닥 찢는다.
Among them, cut off the bottom of the oyster mushroom and tear it into strands.
03. 달구어진 냄비에 올리브유를 조금 둘러 준 후 돼지고기를
03. Drizzle a little olive oil in a heated pot and cook the pork.
넣어 볶아주다가 식용유/고춧가루/김치를 넣어 익힌다.
Stir-fry, then add cooking oil/red pepper powder/kimchi and cook.
04. 물을 붓고 끓어오르면 이제 순두부를 뚝뚝 크게 넣은 후 잘 끓인다.
04. When the water comes to a boil, add the soft tofu in a large bowl and bring to a boil.
(팁! 준비한 육수를 넣으면 순두부 찌개 풍미가 일품이다)
(Tip! If you add the prepared broth, the flavor of the sundubu stew is excellent)
05. 느타리 버섯. 대파. 홍고추. 풋고추를 넣어
05. Oyster mushroom. Green Onion. red pepper. put green chilli
끓이는 중에 소금 등으로 간한다.
Season with salt while boiling.
순두부찌개 레시피/맛있게만드는법
Sundubu Jjigae Recipe/How to make it delicious
맛있어 보이시지 않으세요^.^
Doesn't it look delicious ^.^
뭘만들지 생각하기 귀찮을때 간단하게 해보시기 권해 드립니다:)
When you're tired of thinking about what to make, I recommend that you try it simply :)
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